dilluns, 13 de novembre del 2017

Comentant la jugada...

L'acumulat del mensual el trobareu a la pàgina Competicions>Mensuals.
Com que només ens manca per jugar una partida, ara l'acumulat que realment importa és el que posa -1, o sigui que només descompta un resultat. Les posicions es van definint.


Primera:

Per si encara no n'hi havia prou va tornar a guanyar el Manel, cosa que fa encara més evident el seu liderat. El campionat ja quasi és seu de manera definitiva. El Joan Mas el va empatar a 37 i el Lluís Rojas a un sol punt. Encara que aquests dos, a efectes de la general, no compten ja que han faltat més de dues jornades. Els llocs de podi, si no hi ha cap daltabaix considerable seran per a Ventura Ferrer i Josep Domènech. Tot i que el Xavi Compte es troba a només vuit punts de la tercera posició. O sigui que Sr Domènech, no es confiï massa que ...


- Gabri, no li diguis!!!  Després ho fa i .....


Segona:

El primer mensual que guanyo arriba a la penúltima jornada!!! No hi va haver puntuacions gaire elevades ja que amb 36 en vaig tenir prou. En segona posició va quedar en Xavi Cocovi i en tercera el Jaume Bonfill. El líder de la categoria i provable campió, Josep Romero, no va tenir el millor dia, però ja té la feina feta, ja que la regularitat durant tot el campionat ha sigut una constant. El subcampionat també sembla decidit en favor de José Lozano, en canvi, el tercer lloc del podi té força candidat, ja que del tercer al cinquè només hi ha 7 punts de diferència i pot passar de tot.
El subcampionat de segona sembla que ja té propietari:
José Lozano