dimecres, 2 de desembre del 2020

Més informacions

 Aigua.

Les obres per poder acabar portant l'aigua del pou a la xarxa de distribució pel camp van avançant. Abans d'acabar l'any ja estarà acabada la cisterna ubicada a la bassa de Les Comes. Creiem que durant el mes de gener l'aigua ja podrà ser a la xarxa.

Loteria

Teníem la loteria a punt per a poder oferir-la a tots els socis, però va arribar la segona onada i no hem pogut utilitzar els mitjans habituals de distribució. La Junta ha decidit oferir-la els dies 12 i 13 de desembre. La tindreu a la vostra disposició a la casa club.Seran els únics dies que s'oferirà la loteria. També aquests dies, per acomiadar aquest any esportivament parlant, farem un entrenament.  Ens trobarem a les 9 per comprar la loteria, tan dissabte com diumenge i a continuació hi haurà dues voltes d'entrenament al camp. Si voleu loteria i no podeu venir,  podeu encarregar la loteria a algú que sabeu que sí que vindrà algun dels dos dies a la casa club. En podeu oferir a amics i familiars, una forma com una altra d'ajudar l'economia del club, que sense poder organitzar competicions, no cal dir que ha quedat tocada. Els que compteu poder venir a comprar loteria m'ho podeu dir per mail per tal que jo ho pugui fer públic i la gent que no pot venir sàpiga a qui li pot encarregar.

La Grossa

Juguem quatre números a cada butlleta, 06477, 20553, 23686 i 37904. Juguem quatre euros a cada número, més quatre euros pel club, total són 20€ 

Nacional

Vendrem dècims sencers de 20€ del número 94250, més quatre euros pel club 24€.

Campionat Mensual'2020

Es dóna per acabat aquest campionat, de manera que els tres que en aquest moment van primers són els que proclamem com a guanyadors i són:

Campió:  Manel Puig   amb 151 punts

Subcampió:  Xavi Compte  amb 151 punts

Tercer:  Lluís Rojas   amb 150 punts