RESTAURANT
|
Cal Forner
|
( Collsuspina )
|
|||||||||
MENÚ
|
|||||||||||
Al mig de la taula
|
|||||||||||
Fusta d´ embutits
|
|||||||||||
Carxofes a la brasa
|
|||||||||||
Calçots
|
|||||||||||
Truita
|
|||||||||||
Pa de coca amb tomàquet
|
|||||||||||
Segon plat a escollir
|
|||||||||||
Xai a la brasa
|
|||||||||||
Peus de porc a la brasa
|
|||||||||||
Vedella amb bolets
|
|||||||||||
Bacallà gratinat amb muselina
d'all i oli
|
|||||||||||
Bacallà amb alls tendres
|
|||||||||||
Calamars a la planxa
|
|||||||||||
Salmó fresc a la planxa
|
|||||||||||
Salmó fresc al pebre verd
|
|||||||||||
Postres a escollir
|
|||||||||||
Crema , gelat , suc de taronja,
músic , mel-i-mató
|
|||||||||||
Aigües minerals , vi negre
|
|||||||||||
Copa de cava
|
|||||||||||
Cafè
|
|||||||||||
Preu per
persona 25 €
|
|||||||||||
Tota la informació del club. Un club que és dels socis. Gaudim d'un camp respectuós amb el medi, sostenible i ecològic.