dilluns, 3 de juny de 2019

Hi ha fotos i vídeos ...Però comentem la jugada.

A segona
El Joan Pagès continua amb la seva particular ratxa, va fer 37 punts i guanya destacat la partida. A 3 punts en Xavi Cocovi i a 9 va deixar l'Andreu.
Fruit d'aquesta segona juventut del Joan, han augmentat les diferències i ja té 150 punts, 20 més que en Pepe Lozano. Sembla un candidat ferm a guanyar la categoria.-El secret és que jo no sumo anys, els resto!!!!

A primera
Hi va haver un quadruple empat al davant!!!!
Gabri, Bardají, Romero i Griera en van fer 37, més ajustat quasi que no pot ser. L'ordre és aquest per qüestió del hdc. Ara és quan ve a la memòria aquell cop que va passar tan arran!!!Havies d'acabar d'afinar el cop Ramon, només necessitaves un cop menys, un punt més....


El Gabri va guanyar la partida i lidera el global amb 174 punts 13 més que el Sr Fañé que per tant en té 161, però no pot badar perquè a 2 ja hi té el Lluís Rojas i a 2 més el Manel Puig o sigui que la primera posició sembla clara, però no la segona ja que n'hi ha tres separats per només 4 punts!!!Cal destacar la gran volta que va fer en Gabri, va completar la primera amb 2 cops sota el par del camp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!