divendres, 30 d’octubre del 2020

El nostre camp de golf restarà tancat fins el 14 de novembre 2020

 Hem rebut de la Federació el següent comunicat:


SUSPENSIÓ D'OBERTURA AL PÚBLIC DE CLUBS, CAMPS DE GOLF

I INSTAL.LACIONS I CENTRES ESPORTIUS;
AJORNAMENT DE LES COMPETICIONS DE GOLF A CATALUNYA

Amb data d'avui s'ha publicat la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre (DOGC núm. 8259), per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 en el territori de Catalunya, que ha entrat en vigor el dia 30 d'octubre de 2020.
 
En referència a la pràctica de l'esport del golf federat, s'estableix el següent (ap.9):
  1. Se suspèn l'obertura al públic dels clubs, camps de golf, instal·lacions i equipaments esportius a Catalunya per termini de 15 dies, fins al dia 13 de novembre de 2020 (inclusivament), a excepció dels centres de tecnificació i rendiment esportius, tant de titularitat pública com privada, així com de les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d'acollir entrenaments i competició professional, estatal i internacional.
 
  1. S'estableix l'ajornament de totes les competicions esportives previstes per a ser realitzades a Catalunya en el termini de 15 dies, fins al dia 13 de novembre de 2020 (inclusivament), que inclou tot tipus de competicions, tornejos, concursos i proves, tant organitzades per la FCGolf com pels clubs i camps de golf de Catalunya.
 
  1. Es permeten les competicions oficials d'àmbit estatal, internacional i professionals que s'han de celebrar sense assistència de públic. A aquest efecte, es permet el desplaçament dels esportistes per al desenvolupament de les competicions esportives autoritzades (apartat 2.2).