divendres, 3 de gener de 2020

Proposta pel dinar del 12 gener'20 a les 14:00 a la Fonda Safaja




Pica-pica

Croquetes,
fusta d´embotit
torradeta escalibada de tardor
 trinxat
saquets de pernil
piruleta llagostí
cigronets fonda
carxofes

2n plat a triar entre:

Sipia amb mandonguilles
galtes a la brasa o peus
Mitjana vedella salsa ceps
Calamarcets planxa
Costellam porc barbacoa

Postres 

Crema de llimona  o
Pastís de formatge català ( turró i ratafía)

Bodega i aigües

Per confirmar l'assistència, així com pel segon plat que heu escullit, ho podeu fer per mail a golfcastell@gmail.com o a la cartellera de la casa club.


Preu: 27 € 

El restaurant ens ha informat que el segon plat el podeu decidir al mateix dia quan siguem al restaurant, però que els facilitaríem la feina si els ho diem abans.



Data límit per a reservar el dinar: dijous, dia 9.